Oproep: Zet jouw bestie in het zonnetje en deel jullie verhaal

Gepubliceerd op 16 juli 2024 om 23:54

Wie is jouw bestie? En als je aan die persoon denkt, welke herinneringen komen dan naar boven? Laat het weten, want jij kan jullie vriendschapsverhaal laten vereeuwigen met een artikel op Omroep Juraini.

 

Wij zijn op zoek naar beste vrienden rondom Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Gelderland en nog meer provincies. Misschien heb je een hilarisch verhaal over die ene vakantie samen, of een bijzondere anekdote over hoe jullie elkaar hebben ontmoet.

 

Waarom we deze verhalen zoeken? Dat is simpel. Op 30 juli is het namelijk de internationale dag van de vriendschap. De perfecte datum voor leuke vriendschapsverhalen dus!

 

Vind je het leuk om samen met je beste amigo of amiga te vertellen over jullie vriendschap op Omroep Juraini? Laat het weten! Mail naar radio@juraini-ferary.nl of stuur een berichtje via Facebook of Instagram. Schrijf in je bericht kort over jullie vriendschap en waarom deze zo bijzonder is. Stuur ook alvast een foto mee.

 

We verzamelen alle inzendingen en nemen misschien nog contact met je op door een mailtje te sturen of met je te chatten op onze socials.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.