Laagdrempelig kijken tijdens de Open Huizen Dag

Gepubliceerd op 29 september 2024 om 23:36

DELFT – Aanstaande zaterdag zetten honderden huizen in Delft hun deuren open voor de NVM Open Huizen Dag. Ook de woningen die via V&W Makelaars worden aangeboden, zijn te bezichtigen. Volgens Arjen van V&W, de grootste aankoopmakelaar in Delft, is het grote voordeel van deze dag de toegankelijkheid. “Voor veel mensen is dit net dat duwtje om op pad te gaan,” legt hij uit. “De Open Huizen Dag maakt het vrijblijvend en laagdrempelig om woningen te bekijken, wat mensen nieuwsgierig maakt.”

 

Hoewel de huizenmarkt momenteel krap is, staan sommige woningen langer te koop. Dan biedt een Open Huizen Dag volgens Arjen kansen. “Een woning die je online overslaat, kan ineens wél interessant blijken wanneer je het in het echt ziet. De Open Huizen Dag is perfect voor zo’n gevoelsmatige klik.”

 

In de huidige krappe woningmarkt zijn er minder huizen beschikbaar dan voorheen, merkt Arjen op. “De huizen die nu nog op de markt zijn, staan vaak al wat langer te koop. Maar juist daarom kan de Open Huizen Dag een frisse blik bieden. Mensen maken vaak keuzes op basis van foto’s op Funda, maar een bezichtiging kan hun mening volledig veranderen.”

 

Arjen is trots op hoe klanten de dienstverlening waarderen. “We luisteren écht naar onze klanten en streven naar eerlijk advies. Bij ons gaat het om meer dan één snelle deal; we willen dat mensen zich goed voelen bij hun keuze.”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.