Ontmoeting bij Omroep Juraini: Caroline van der Plas in Delft

Gepubliceerd op 5 oktober 2024 om 21:16

Afgelopen zaterdag, 5 oktober 2024, was het een bijzondere dag voor zowel Omroep Juraini als de bewoners van Delft. Niemand minder dan Caroline van der Plas, medeoprichter van BoerenBurgerBeweging (BBB), bracht een bezoek aan het gezellige Café Huug aan de Markt 67A. Tijdens een inspirerend interview met Juraini kregen de aanwezigen de kans om meer te leren over Caroline's visie, haar plannen voor de toekomst.

 

De Sfeer van Café Huug

Café Huug is gevestigd in het centrum van Prinsenstad Delft, aan de historische markt recht tegenover het standbeeld van Hugo de Groot.

 

Naast een gezellig ruim terras, waar het 's zomers goed toeven is en 's avonds relaxed een drankje wordt gedronken, is Café Huug opgezet rondom een gezellige bar. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo worden er regelmatig pubquiz avonden gehouden, klaverjastoernooitjes georganiseerd en kun je er voetbalwedstrijden kijken.

 

Het Interview

Juraini, zoals altijd scherp en doordacht, stelde Caroline vragen over haar politieke loopbaan en de doelen van de BBB. Naast het bespreken van de partijstandpunten, ging het gesprek ook over waarom we in Nederland parkeergeld moeten betalen en waar alles zo duur is in alle supermarkten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.