Partycentrum ’t Prikkewater bruist na 45 nog steeds: ‘Voor elke Vlaardinger’

Gepubliceerd op 11 oktober 2024 om 21:08

Bruiloften, schoolfeesten, verjaardagen, discofeesten… Aan Partycentrum ‘t Prikkewater hebben heel wat Vlaardingers mooie herinneringen. En niet alleen van lang geleden, want ‘t Prikkewater bruist na 45 jaar nog altijd. En misschien wel meer dan ooit.

 

Jarenlang heeft Martin Poot Partycentrum ’t Prikkewater alleen gerund. Van het eerste pand dat in 1979 werd geopend aan de Parallelweg (waar nu de muurschildering van Vlaardingen 750 te zien is) tot het huidige pand aan de Koningin Wilhelminahaven. In maart 2024 vierde ’t Prikkewater haar 45e verjaardag en werd het tijd om een nieuwe compagnon aan te kondigen: zijn dochter Marina.

 

Nieuwe uitstraling

“Ik liep al even mee, maar het jubileum leek ons een mooie gelegenheid om het officieel te maken,” vertelt Marina. Daarnaast werd meteen de kans aangegrepen om een nieuw logo met bijbehorende website te lanceren. Betekent dit dat Prikkewater een nieuwe weg is ingeslagen? “Zeker niet. Onze visie is nog altijd hetzelfde, maar door de nieuwe uitstraling is het nu wel duidelijker naar buiten toe.”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.